22.10.09

Santiago Zannou, jurat del concurs de vídeo



Volem que conegueu una mica en Santiago A. Zannou, director de cinema i col·laborador de Mans Unides. Aquest vídeo és una entrevista que van fer-li al programa Tot un Món de Tv3, on en Santiago parla del seu cinema i del seu compromís.

Madrileny de naixement i barcelonès d’adopció, de pare africà i de mare aragonesa, Santiago Zannou ha guanyat tres premis Goya en la darrera edició (Millor Director Novell, Millor Actor Revelació i Millor Cançó) amb el seu debut amb el llargmetratge, “El truco del manco”.

Santiago Zannou té una amplia experiència com a director de videoclips y curtmetratges. Ja el seu curt “Cara sucia”, al 2004 es va projectar en molts festivals i va ser nominat al Goya. Va dirigir el documental Barcelona Hip Hop al 2001.

Actualment està preparant el seu segon llargmetratge i un documental sobre la vida del seu pare a l’Àfrica (Benin).

Per Mans Unides
és un honor comptar amb ell com a membre del jurat del nostre II concurs de Clipmetratge "El teu punt de vista pot canviar el món".

Ell ho creu de veritat.




Pots rebre les actualitzacions del blog per email, introduint la teva adreça aquí o a l'espai que trobaràs a la columna de la dreta.

Pots rebre les actualitzacions del blog per email, introduint la teva adreça aquí o a l'espai que trobaràs a la columna de la dreta.