3.7.09

La nova cara de Mans Unides a la xarxa

Estem molt contents de poder anunciar-vos que Mans Unides, ja té una nova pàgina web online.

Una nova cara per una nova etapa de Mans Unides a la xarxa.

Volem però que sigui sobre tot, que aquesta sigui una eina de relació de les persones amb Mans Unides, i un lloc de trobada entre les persones que fan Mans Unides d'una manera o d'una altra. Que sigui útil a tots.

És per això que hem pensat desenvolupar diferents perfils temàtics segons els interessos i les necessitats de cada un dels grups de persones: des de joves a voluntaris, des d'educadors fins a empreses... tots trobaran el seu espai a la nostra web.



Acabem de implementar una primera fase, això vol dir que encara cal millorar detalls i desenvolupar amb més profunditat els continguts. En aquest moment estem treballant en aquest sentit.


Volem que ens ajudeu a "testejar" aquesta eina i que pugueu dir la vostra. Sou els primer en saber-ho. Rebrem encantats el vostre feedback, tant al email hola @mansunides.org com a Facebook.

Anirem explicant de mica a mica els diferents apartats i les noves funcionalitats. Podeu ja anar descobrint algunes d'elles.

De moment hem sortit en una primera fase de prova i cap a final de mes, sortirà la segona fase, i la web tindrà llavors un sentit ple.

Esperem us agradi i engresqui tant com a nosaltres!

1 comentari:

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Pinta molt bé.

Jo ja m'he registrat ;)

Salut!