7.4.09

Concurs Mans Unides per a treballs escolars i periodístics


Canal Solidari publica avui les convocatories de concursos que des de Madrid es porten a terme: escolars i per a mitjans de comunicació.

La notícia a Canal Solidari:
Amb aquest lema, Mans Unides obre el termini per presentar treballs escolars i periodístics que parlin de les desigualtats nord-sud, pobresa extrema, fam i iniciatives que treballin per eradicar-la.

Sensibilitzar
a través dels mitjans, les escoles i la ciutadania en general de la realitat dels països del sud i, en concret, de les situacions de fam que es viuen a determinats llocs i de les iniciatives que hi ha per combatre-la. És l'objectiu de la convocatòria d'aquest any del concurs de Mans Unides.

Amb el lema ‘Contra la fam, defensa la Terra’, l'ONG obre el seu concurs de cartells, dirigit a la ciutadania en general, i el seu concurs per centres educatius de Primària, ESO, Batxillerat i centres d'educació especial.(continuar llegint notícia...)


Pots rebre les actualitzacions del blog per email, introduint la teva adreça aquí o a l'espai que trobaràs a la columna de la dreta.