3.6.09

Activitats a les delegacions de Mans Unides

Amb la primavera a les delegacions de Mans Unides a Catalunya, els seus voluntaris no paren d'organitzar activitats de tot tipus.La MªAurora Aubach de Solsona ens escriu per explicar-nos les darreres activitats a la delegació de Solsona.

  • La delegació participà a la Fira de Sant Isidre de Solsona amb una tómbola solidària els dies 16 i 17 de maig. Uns dies després, el 22 de maig, va tenir lloc una Sopar solidari a Golmés, on vàren participar unes 500 persones, amb una recaptació superior als 1600 euros. També portaren a terme un taller de formació el passat 8 de maig a Tàrrega sobre els Objectius del Mil·lenni amb persones de diferents àmbits educatius i que impartí la Maria Balart, delegada a Tortosa.


- Al, maig, algunes voluntàries de Mans Unides del Vendrell van visitar una escola de Coma-ruga, on van ser entrevistades pels alumnes.

- També es celebrà el 15 de maig un concert benèfic de la Big Band de l'Estudi de Música a Tarragona

-A Centelles, el passat 24 de maig participaren a la Festa del Comerç Just

- A Sant Celoni, també va tenir lloc un concert benèfic de música clàssica al Ateneu el passat 31 de maig.

Com sempre us convidem a informar-nos de tot allò que esteu fent a la vostra delegació o grup local. Bona feina!


Propers activitats a les delegacions:- A Benicarló tindrà lloc el proper 13 de juny una Jornada de Sensibilització al carrer


- I aquest proper divendres dia 5 de juny , tindrà lloc la Caminada Nocturna solidària a Granollers


>Pots rebre les actualitzacions del blog per email, introduint la teva adreça aquí o a l'espai que trobaràs a la columna de la dreta.

Cap comentari: