22.5.09

Divendres amb... Hacesfalta.org




Potser no coneixeu la web "Haces falta" però és una de les iniciatives a la xarxa més veteranes en el camp social, i una de les webs més útils per les ONGs. Però sobretot ho és per les persones que en algun moment es plantegen: Vull ser voluntari. Però on em poden necessitar?

Aprofitant que dimecres passat els companys de Haces falta van presentar la seva nova pàgina web, hem volgut dedicar aquesta secció "Divendres amb..." a un projecte que encara és poc conegut pel gran públic, però és de referència en el món social i associatiu.

Hacesfalta.org
va néixer l’any 2000, de la mà de la Fundació Chandra, amb l'objectiu de posar en contacte persones interessades en fer-se voluntàries amb aquelles organitzacions que necessitaven voluntaris per poder desenvolupar la seva activitat.

Quan una persona vol ser voluntària, pot fer una cerca per tipus d’activitat i lloc geogràfic entre centenars d’ofertes que les ONGs publiquen. Ara també publiquen ofertes de feines remunerades al Tercer Sector, ofertes de formació així com informació relacionada amb el voluntariat.



Tant si sou persones individuals com voluntaris d'organitzacions, tots podreu fer servir aquesta bona eina al servei de tots i totes.

Pots rebre les actualitzacions del blog per email, introduint la teva adreça aquí o a l'espai que trobaràs a la columna de la dreta.

2 comentaris:

Eduard Muntaner Perich ha dit...

HacesFalta es una web de referència. Fa molts anys que la segueixo, i hi ha un gran equip al darrera.

La nova web que han llançat promet molt.

Salut!

Mans Unides ha dit...

Sí, és cert! gràcies per llegir-nos. Eduard! :)