3.10.08

Concurs "Curts amb Fons"
















El proper dimarts 7 d'octubre a les 19.30 hores es presenta al CaixaFòrum de Barcelona la II edició del concurs de curtmetratges "Curts amb fons".

Durant l'acte es presentarà l'edició del llibre,“Curts amb Fons: Treballar en valors a partir del cinema i la televisió” , que la Editorial Casals ha editat en base als curtmetratges guanyadors del concurs.

El llibre educatiu es tracta d'una sèrie de guies didàctiques amb orientacions per a famílies, ESO i Batxillerat per treballar valors. L’últim capítol inclou una guia pràctica per aprendre a gravar un vídeo a l’escola.

Aquest projecte està impulsat per l'Arquebisbat de Barcelona amb el suport de Mans Unides i Càritas, entre altres entitats.

Entre els guanyadors de la primera edició es troba el curt "El hombre Feliz", de Luciana Gil, que va guanyar també el Goya el 2007 .

A la presentació assistiran el cardenal arquebisbe de Barcelona, Mons. Lluís Martínez Sistach, representants de les entitats organitzadores i els autors de la publicació: Maria del Mar Galcerán i Francesc Grané.

La notícia sobre la nova edició de material didàctic a la web de Mans Unides