3.10.08

Hola




Encetem una nova finestra a la xarxa i al món. Des de Mans Unides estem treballant en un ambiciós projecte per millorar la comunicació a Internet i potenciar la interactivitat amb tots aquells que feu possible la tasca de Mans Unides: socis, voluntaris, i tots aquells que sou sensibles als problemes dels països en vies de desenvolupament i als temes de solidaritat. El blog serà doncs una primera peça d'aquest projecte.

El blog de Mans Unides vol també ésser un punt de trobada amb altres companys d'altres organitzacions per tal de compartir coneixement i experiències a la xarxa i a la Web 2.0.

Esperem que sigui veritablement una eina de comunicació i participació que ajudi l'assoliment dels objectius fonamentals de Mans Unides:

-la sensibilització sobre la realitat dels països del Sud denunciant les injustícies que causen la pobresa, convidant a un canvi de valors i actituds tot impulsant el compromís social vers els més desafavorits del planeta.

-i la col·laboració amb els pobles del Sud a través del finançament de projectes de desenvolupament a Àfrica, Amèrica Llatina, Àsia i Oceania.

Si voleu fer-nos qualsevol comentari, el nostre email de contacte és hola (arrova) mansunides.org


Comencem!