24.2.09

Presentem el còmic educatiu "Què està passant?" al Fnac

Demà dimecres 25 presentem el còmic educatiu "Què està passant?" al Fnac de plaça Catalunya. Però aquesta no serà una presentació "normal". Tindrem uns convidats molt especials. De fet, seran els lectors del propi còmic qui donin el seu parer després d'haver llegit el cómic. 60 nois i noies de les Institut Joan Manel Zafra i la escola Scala Dei assistiran i participaran de forma activa en la presentació.

El còmic, obra del dibuixant Alfons López, pretén sensibilitzar els joves sobre les causes de la pobresa al món i fer una crida sobre la necessitat d’un compromís per lluitar contra les injustícies.

A l’acte hi intervindran Alfons Lòpez, autor del còmic (fa la vinyeta de contraportada del diari Público), Rosa Pradas, presidenta de Mans Unides a Barcelona, Josep Ritort, editor de Secundèria i l’Hiperbòlic i president de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta, i Arcadi Oliveres, president de Justícia i Pau, qui farà una breu xerrada i conduirà el debat amb el joves.

L´actriu Agnès Busquets, actriu del programa Polònia, presentarà l´acte.

Els joves han llegit i treballat el còmic amb els seus tutors. Després de les ponències s’obrirà un debat perquè els alumnes facin preguntes i aporti els seu punt de vista.

Aquest projecte forma part del programa de sensibilització sobre els Objectius del Mil·lenni (ODM), que compta amb el suport de l’ACCD de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.


A tot l'equip de Mans Unides ens fa una especial il·lusió la iniciativa: demà us ho expliquem!