3.2.09

Xerrades amb testimonis del Sud: Asensio Iguaran i Miguel Calixto del Corro

Com cada any, tenim previst que els convidats del Sud que venen a Barcelona a donar suport a la presentació de la Campanya , facin una xerrada a la delegació i expliquin als nostres voluntaris de primera mà el treball que estan fent amb el suport de Mans Unides.

Hem organitzat dues xerrades amb ells:



La nostra contrapart Asensio Iguaran és un expert en Àfrica. Està treballant des del 1964 a Malí i pot explicar no només les xacres i els conflictes que asolen l'Àfrica subsahariana sino també allò que no arriba als mitjans de comunicació occidentals: com els moviments socials i l'esforç de desenvolupament a nivell local donen una esperança a aquest continent, tantes vegades saquejat per la cobdícia dels més poderosos. Tal com ell diu: "Una altra Àfrica és possible"

Miguel Calixto del Corro oferirà una xerra da dimecres, 11 de febrer a les 12.30 hores


La nostra contrapart Miguel Calixto del Corro és un jove missioner argentí que està treballant des del 2006 al Sud de Filipines. Miguel Calixto coneix de primera mà la realitat del Sud d'Àsia, la zona on l'augment de preus dels aliments derivat de l'especulació ha causat més estralls.

Aquest missioner argentí està treballant en projectes de desenvolupament a Mindanao, Filipines, la zona més pobra del país, que a més a més està immersa en la violència. Alguns dels grups independentistes islàmics formen part de la xarxa d'Al Qaeda, com ara el grup d'Abu Sayaf, que va segrestar fa uns anys a un grup de turistes occidentals. Serà a Barcelona del 5 a l'11 de febrer.

Us esperem a seu de la delegació de Barcelona, Rambla Catalunya 32.