14.10.08

Sabadell, en marxa per la solidaritat


Ens expliquen que la delegació de Mans Unides de Sabadell organitza un any més la Marxa de la Solidaritat 08 el proper diumenge 26 d'octubre.

La iniciativa consisteix en una sortida matinal de 12 km amb l'objectiu de recollir fons pels projectes de Mans Unides, tot cercant "patrocinadors" per cada participant de la marxa:

"Cal que cerquis, abans de la marxa, unes entitats o persones (parents, amics, veïns, professors, empresaris...) que es comprometin a “pagar-te” una certa quantitat d’euros que tu aniràs anotant al carnet. Aquests diners serviran per ajudar els projectes de Mans Unides. No cal que siguin grans quantitats, però quants més patrocinadors tinguis millor.

(Exemple: Trobes un patrocinador que et paga 5 €, un altre 20 € i un tercer 10 €.
Total a recollir 5 + 20 + 10 = 35 €)
Procura que sigui gent que confia en tu, per donar-te els diners que tu donaràs a l’organització pels projectes de Mans Unides".



-Aconseguir els carnets:

Pots trobar carnets a la seu de Mans Unides i a la taula d’inscripcions el mateix dia de la Marxa.

-Com funciona el carnet:

No té cap dificultat. Has d’anar anotant el nom dels teus patrocinadors a la columna corresponent i, al costat, marcar la quantitat d’€ amb què et patrocina. I a l’exemplar de l’organització hi has de fer constar l’aportació prevista. Si no t’hi caben tots els patrocinadors, no dubtis en demanar-nos un altre carnet.

- D'on se surt i a quina hora:

La Sortida i l’arribada seran a la Plaça Antoni Llonch (estació RENFE centre), a les 9 h. del matí.

La inscripció començarà a les 9 del matí i sortirem tots plegats a 1/4 de 10, quan tothom s’hagi inscrit bo i lliurant el carnet de l’organització i tenint segellat el carnet de participant.

- I després?

Cal fer arribar els diners a l’organització, ho pots fer de dues maneres diferents:

Donar els diners i el carnet de participant el mateix dia de la Marxa, a la taula d’inscripcions, a l’inici o al finalitzar la Marxa.
Si reculls els diners un cop feta la Marxa, porta el carnet i els diners abans del dia 9 de novembre a la seu de Mans Unides (Acadèmia Catòlica, c/ Sant Joan 20, Tel. 937257519)

- Una altra manera de participar-hi:


Patrocinant la Marxa amb la Motxilla 0 (aportació voluntària al cc de Mans Unides: Banc de Sabadell 0081-0900-81-000-1057509 o Caixa Sabadell 2059-0000-92-80-002901-08) fent constar que és en motiu de la Marxa.

- Com aconseguir el llibret informatiu:


El podeu recollir: A la seu de Mans Unides a partir del dia 15 d’octubre; el dissabte dia 25 a la tarda, a la festa que es farà a la Plaça Dr. Robert o bé el mateix diumenge a la sortida de la Marxa.