17.12.08

Qui es menja el pastís?


Ahir va tenir lloc la protesta davant del Parlament de Catalunya. Publiquem la nota de la Federació de ONG per al Desenvolupament:

ELS POLÍTICS S’HAN MENJAT AVUI DAVANT EL PARLAMENT EL 0,7 DE LA SOLIDARITAT DEL PASTÍS PRESSUPOSTARI PER AL 2009


Barcelona, 16 de desembre de 2008.- Amb el lema “El Govern incompleix, + Solidaritat. 0,7 som-hi” i una performance, amb pastís inclòs, sobre el desigual repartiment del pressupost de la Generalitat per al 2009, la Federació Catalana d’ONG per al Desenvolupament -FCONGD- ha denunciat avui davant els representants dels partits polítics al Parlament la desequilibrada distribució de les partides pressupostàries, que fan que el Govern incompleixi, de nou, els seus compromisos per arribar al 0,7% per a la solidaritat amb els països més pobres.

Recordem que l’assoliment del 0,7% sobre el producte interior brut català -PIB- és una qüestió de voluntat política i no només de conjuntura econòmica, tal com preveu la Llei catalana de cooperació al desenvolupament. La voluntat política del Govern sí que existeix des del moment que altres partides pressupostàries no disminueixen sinó que augmenten considerablement.

Cap comentari: