25.3.09

Preparant el 2ª Concurs de clipmetratges “El teu punt de vista pot canviar el món”Aquest curt, "Mundo imposible", va ser el guanyador de la 1a edició del concurs de clipmetratges “El teu punt de vista pot canviar el món

Després de l'èxit de la primera edició, Mans Unides convocarà després de l’estiu
i tindrà com a temes la pobresa i el canvi climàtic

Les bases les trobareu a la pàgina web de Mans Unides, i al seu canal a YouTube

Aquesta nova convocatòria, a més del premi del jurat, comptarà amb 2 nous premispremi del públic, a partir de votacions al YouTube, i un premi exclusivament per clipmetratges realitzats a centres educatius.

“El teu punt de vista pot canviar el món” és un concurs de clipmetratges de un minut com a màxim de duració, que la delegació de Barcelona de Mans Unides va posar en marxa l’any 2007 amb l’objectiu de fomentar la participació solidària en els suports digitals.

La primera edició sobre el tema de la globalització va tenir una gran participació: 55 clipmetratges. El jurat, format per professionals de l’àmbit del cinema i la comunicació, va valorar sobretot l’originalitat i la qualitat dels treballs. Manuel Huerga, director del film Salvador, va assenyalar el fet de que el format del concurs afavoreix una transmissió ràpida i directa del missatge.